+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Динамичен промоутър

  Динамичен промоутър

  За това, че рекламата е двигателят на търговията, е известно отдавна. Но рекламата в обичайния й вид все по-често отблъсква, отколкото да предизвика интерес.  С нелеката задача да привлича вниманието на потребителите вече няколко години успешно се справя проекционната реклама. Този сегмент от рекламния бизнес не спира да ни изненадва с новости. Една от тях е динамичният промоутър. Виртуален сътрудник, който се намира във вътрешността на стъклен панел винаги е готов за работа и винаги готов да съдейства на успеха Ви. Изложбен щанд на компанията Ви с такъв промоутър никога няма да остане незабелязан. Съвременните проекционни технологии по малко изтриват границата между практическата полза от рекламата и зрелищното шоу.

   

  Динамичният промоутър е достатъчно универсален и способен да се справи с множество задачи. Такъв сътрудник ще украси всяка изложбена зала или щанд, приемната във Вашия офис, или салон. Той не само ще предостави необходимата информация на клиентите, но и ще ги изненада със своята неординарност и това ще повиши Вашия статус в техните очи. Способностите на промоутъра ще са полезни в образователните учреждения и центрове, центрове по изкуства и музеи.

  Сфери на използване:

  Предимства при използването на динамичния промоутър

  Наем на Динамичен промоутър

  Уникалността на съвременните проекционни технологии е в това, че те могат да създадат всеки образ, достъпен за фантазията на поръчителя. Персонажът може да е популярен модел, кино-герой, или човекът, който е лице на Вашата компания. Кой ще представлява и ще разкрива предимствата на Вашия проект – решавате сами.

  Ако сте в търсене на ефективни начини за развитие, ако искате да изведете компанията си на по-високо ниво – проекционната реклама ще направи пътя ви по-лесен.

  Динамичният промоутър е инструмент, който лесно ще привлече вниманието към Вас – такава  креативна реклама може да си позволи само успешна и солидна компания. Така се повишава доверието във Вас и от страна на партньори, и от страна на клиенти.

  Възможностите на динамичната проекционна реклама са големи. Не много отдавна всичко, което днес е достъпно за Вас и Вашия бизнес, беше в сферата на фантастиката. Върху прозрачна стъклена витрина като вълшебство се появява необходимата информация под формата на реалистична картинка, която ще представи в най-изгодната светлина Вашия продукт или услуга.

  От техническа гледна точка, динамичният софтуер  се състои от стъклен панел, върху който се проектира  3D изображение. Съвременните мултимедийни устройства за проектиране на изображения възпроизвеждат качествен звук, което е важно. При необходимост има възможност да се свържат с компютър с достъп до интернет, което може значително да разшири контента и възможностите за излъчване.

  Особености на динамичния промоутър

  Динамичен промоутър, цена в Софии

  Такава проекционна витрина не прилича на останалите рекламни носители. Тук се преплитат две реалности: материална и виртуална. Самият панел е реален, той може да бъде докоснат, но това, което се случва вътре в него често прилича на магия. Размерът на устройството е 100-150 см. Той не е малък, но е достатъчно компактен и удобен за транспортиране и експлоатация. Позиционирайки го на входа на офиса или магазина ще съкратите финансовите разходи за заплащането на консултанти, а интересът към компанията ще се повиши.

  Главната особеност на динамичният промоутър е в това, че той създава ефект на живото общуване. На екрана е достъпна както информационните текстове, таблици и графики, така и възможността де се общува с виртуалния консултант, който е подвижен и динамичен. Ефективността на рекламната компания се повишава за сметка на ниски разходи.

  Окомплектоване на проекционната витрина на динамичният промоутър

  Динамичен промоутър, София

  Устройството, за което говорим е не само високотехнологично и ефективно, но и много удобно и лесно за експлоатация.

  Стандартният комплекс те състои от:

  Ние предоставяме единствено качествено оборудване. Подборът на материалите за изготвяне са индивидуални. Също така, може да има Ваше лого върху оборудването.

  За да бъдат минимизирани разходите по рекламната кампания, но в същото време тя да е качествена и ефективна, не е задължително динамичният промоутър да бъде купен. Винаги можете да вземете под наем подходящите за Вас интерактивни витрини. Можем дълго да изброяваме плюсовете на проекционната реклама, но е по-добре да се убедите в тях лично. Вече стотици компании по целия свят ги използват за развитие на бизнеса си.  Вие можете да постигнете техния успех като се обърнете към нас.

  Динамичен промоутър
  Наем на Динамичен промоутър и Продажба на Динамичен промоутър

  Динамичен промоутър. Версия «Динамик. Стандарт». Размер 150*100 см Подробно »

  Динамичен промоутър.Версия "Динамик. Стандарт интерактив". Размер 150*100 см Подробно »