+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Дигитален промоутър

  Дигиталният промоутър е ярка новост в света на съвременната рекламна технология. Къде е уникалността на този рекламен носител? Този акрилен видео екран е покрит с лента за обратна проекция, имитиращ човешки силует. Техническото оборудване /звук, панел за управление/ се намира зад манекена, а лицевата му част представя на клиента необходимата информация.

  По този начин, промоутър може да бъде всеки любим Ваш персонаж: герой от филм, анимационен герой, или модел, представящ конкретен Ваш проект. Тази нова технология още не е разпространена, затова, по сравнение с жив промоутър или стандартна видео витрина, тя привлича огромно внимание и потенциалните клиенти се увеличават.

  Дигитален промоутър

  Базовия комплект съдържа следните компоненти:

  Съдържанието на комплекта може да бъде променяно според желанието, изискванията, нуждите и финансовите параметри на клиента.

  Използването на виртуалния промоутър е възможно в много сфери: от промо-акции до презентации на фирмата и продуктите й на изложения или търговски центрове.

  Какви са неговите предимства?

  Наем на Дигитален промоутър

  Неоспоримите предимства на интерактивния промоутър са много, но ще се спрем на следните:

  Като алтернативен метод за реклама, дигиталният промоутър е много привлекателен за презадоволения и отегчен потребител. Традиционните рекламни средства вече не постигат ефект, а този помощник е необичаен и се забелязва. Никой не може да го подмине. Освен, че привлича внимание, той предоставя качествена информация.

  Къде се използва?

  Допълнителни функции

  Другите умения на дигиталният промоутър са представени в следните опции:

  Покупка или наем?

  Ако Вашата цел е да развивате компанията си, ако искате да побеждавате в условията на жестока конкуренция – трябва да внедрявате иновационни технологии. Дигиталният промоутър е ярък представител на ново поколение оборудване, което дава възможност ефектно да се представите на пазара.

  Ако рекламата Ви не изисква непрекъснатото използване на промоутъра, можете да го наемете. Дигиталният промоутър, чийто наем е напълно достъпен, ще бъде съществена помощ в развитието на Вашия проект.

  Допълнителни опции:

  Интерактивна система. Допълнително оборудване ще осигури обратна връзка с клиентите. Тя може да поздравява, да информира посетителите  и т.н. Промоутъра може да бъде както сам, така и в комплект с изложбен щанд. Езикът е по Ваш избор.

  Цена на дигитален промоутър

  Промоутър под наем е идеален за:

  Промоутърът може да бъде използван и при частни тържествени мероприятия – сватби, рождени дни, корпоративни мероприятия.

  Цена на дигитален промоутър

   

  Наемната цена на оборудването изцяло зависи от избраните от Вас съставни елементи. Най-оптималният вариант е интерактивният промоутър. Датчиците за движение и допълнителните видеофайлове позволяват да се създаде индивидуален подход към всеки посетител. Възможно е оборудване на промоутъра със сензорен панел за по-голямо удобство при ползването.

  Основната цел на виртуалния промоутър е да помогне за развитието на Вашия бизнес – Вие ще можете да се откроите от конкуренцията и да приковете вниманието на потенциалните клиенти.

   

  ДИГИТАЛЕН ПРОМОУТЪР
  Наем на Дигитален промоътър и Продажба на Дигитален промоутър

  Дигитален промоутър, Версия «Лайт» Подробно »

  Дигитален промоутър, Версия «Стандарт» Подробно »

  Дигитален промоутър, Версия «Премиум» Подробно »

  Дигитален промоутър, Версия «Премиум интерактив» Подробно »

  Дигитален промоутър, Версия «Тач Премиум» Подробно »

  Дигитален промоутър, Версия «Премиум Компакт» Подробно »