+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Интерактивно стъкло

  Светът винаги търси нови технологии, ефективността на които ще надвишава съществуващите в пъти. Затова обичайната реклама вече не е така ефективна. Затова специалистите в рекламната сфера все повече се обръщат към интерактивните технологии. Те не само пренасят рекламата на друго ниво, но и оптимизират разходите за нея. Интерактивната реклама прави фирмата по-представителна, привлича клиенти, което повишава нивото не само на рекламираните стоки, но и нивото на самата фирма.

  Никак не е лесно да се създаде подходящото съдържание за всяка реклама, необходими са умения и опит на специалисти в областта. Затова подобна поръчка трябва да се поверява само на професионалисти.

  Интерактивное стекло, аренда в Софии

  Няколко големи фирми вече ни повериха своята реклама и успяха да оценят достойно високите възможности и резултатите от услугата. Работата на виртуалния промоутър или виртуалния бар може да предизвика фурор във всяко заведение.

  Положителни  страни на интерактивната реклама:

  Интерактивните повърхности се използват с рекламна цел за кратко време.

  С какво е уникална тази новост?

  Интерактивное стекло, стоимость в Софии

  Цената на интерактивната повърхност е много привлекателна, което привлича неограничен брой клиенти. Определен инструмент може не само да бъде закупен, той може и да се наеме. Това е отлично средство за привличане на клиенти. За да заработи интерактивната повърхност са  нужни само няколко действия. Първо, трябва да се монтира самата система и да се включи. И всички сега чакаме резултат, който няма да закъснее и ще се появи не след дълго.

  Технически параметри на интерактивната повърхност

  Стойността на системата зависи от това какви ще са размерите на основния панел и от функциите, които системата ще изпълнява. Особено значение се отдава и на сложността на конфигурацията, която се разработва специално за проектора.

  Какви са разликите между интерактивния панел и останалите рекламни системи?

  Интерактивное стекло, цена в Софии

  Основните й предимства са:

  Цената на интерактивните повърхности е съвсем достъпна. Също така, устройството може да бъде не само закупено, но и взето под наем. Съдържанието се създава с оглед на индивидуалните изисквания на всеки клиент, а данните, които се въвеждат могат да бъдат най-различни. Устройството е максимално удобно и съвсем лесно за употреба.

  Стойността на интерактивната реклама зависи от функциите й.