+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Интерактивен бар

  Ако обичате модерния стил и уникалността в интериорните решения, и в същото време искате бързо да привлечете посетители в заведението си – интерактивният бар е точно това, от което имате нужда.

  Той не само ще привлече огромен брой посетители, но и ще превърне заведението Ви в еталон за стил. Подобен род реклама привлича погледите на клиентите, помага на заведението да изпъкне на фона на конкуренцията и го прави изключително ярко и модерно.

  За какво е създаден интерактивният бар?

  Окомплектоване

  Интерактивен бар в София

  Интерактивното устройство се състои от самия бар, който е в нужната форма и размер. Той е оборудван със система мултитъч, специално разработена за него. Тази система позволява взаимодействие на бара с  няколко човека едновременно. Също така, в комплекта са включени корпус, рамка с мултитъч и специално устройство за проектиране на изображения върху повърхността. Обвивката на интерактивната стойка е метална с дървени и пластмасови елементи от висококачествени материали. Настройките на системата се правят от обучени сътрудници след което барът е готов да стане център на внимание във всяко заведение.

  Интерактивният бар е прекрасен инструмент за придаване на колорит на интериора на заведението. Много големи заведения вече оцениха достойнствата и предимствата на интерактивния бар. Местата, в които го използват са: нощни клубове, ресторанти, кафенета и други увеселителни заведения.  Тази система може да се използва на изложби и презентации. С нейна помощ данните могат да бъдат получавани в приемлив за клиента вид. Интерактивният бар е не само ефектна реклама, но има функции и на стандартен бар.

  Най-интересно за потребителите е да наблюдават как интерактивната повърхност взаимодейства с движещи се предмети. Прекрасно изглежда светлинната диря, която оставя ръката по повърхността. Дори и най-лекото докосване на ръката предизвиква ефекти. Благодарение на своята нестандартност интерактивният бар много бързо възвръща капиталовложението. Веднъж виждайки това чудо, клиентите ще искат да идват отново и отново.

  Особености на интерактивния бар:

  Какъв бар да бъде избран?

  Моделът съдържа:

  Наем на интерактивен бар в София

   

  Интерактивният бар има много възможности:

  Цена на интерактивен бар в София

  Интерактивната повърхност може да бъде използвана не само в увеселителните, но и в учебните заведения и търговските центрове. Цената на оборудването зависи от избрания модел, но независимо от избора, ефективността  ще бъде висока.

   

  Интерактивен бар

  Наименование

  Ibar размер: Дължина 200 см, Височина 110 см, Ширина 100 см. Подробно »

   

  Интерактивен бар - наем
  Наименование на услугите
  Ibar размер: дължина 200 см, височина 120см, ширина 83 см.
  Софтуер (интеграция лого/изображения).
  Поставки 100 бр.
  Фронтално брандиране 200*110 см.
  Техник-мениджър.
  Товарене и разтоварване на iBar.
  Транспорт.