+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Технологията Musion

  Благодарение на съвременните системи ние можем да създаваме ефективно оборудване, което ще излъчва необходимата за клиента информация. Musion е уникален начин за постигане на тази цел. Тя осигурява високо качество на излъчваната картина и дава възможност за ефективно използване на ресурсите за рекламни цели.

  С помощта на устройството е възможно не само създаване на бизнес-проекти, но и да се осъществява дейност в сфери като развлечение и образование. Musion се  използва на концерти и конференции от 2002 година, а след това започват да я използват нощни клубове, музеи и шоу.

  Видео прожекциите не могат да се сравняват с тази технология нито по качество на картината, нито по реалистичност.

  Техническите достижения дават възможност на холограмния водещ да взаимодейства с публиката като на живо. Благодарение на технологията Musion човек може да участва на няколко места едновременно, а съответствието на звука и видеото създава усещането, че водещият е истински. Това е най-новото устройство за представяне на информация. Това е съвременен теле мост между производителя на продукта и клиента, с помощта на модерната холограмна технология. При предаване на информацията изображението и звукът се синхронизирани така, че да не се нарушава качеството на картината.  Излъчването е възможно във всяка точка на страната.

  Технологични данни

  Като всички съвременни устройства, и тази технология е едновременно и сложна и лесна. Устройството излъчва големи холограмни проекции с високо качество.

  Устройството съдържа:

  Как работи устройството?

  То е създадено въз основа на последните разработки на видео изображенията и проекциите.  Видеото се записва в необходимия формат, прехвърля се върху лентата и се прожектира. Управлението на такава лента става с помощта на твърд диск. Необходимото оборудване може да се подбере самостоятелно, важното е то да съответства на резултата.

  Възниква въпросът колко голяма трябва да е самата лента. Това зависи от особеностите на площадката.Ако е мероприятие или презентация – може да се използва максималният размер на платното, а при ограничено пространство може да е минималната лента. При минимален размер на лентата се използва функцията Musion EveCandy. При нея няма взаимодействие между реалните хора и самата проекция. Това устройство се използва най-често при оформяне на витрини в търговски помещения.

  Доставката на лентата се осъществява в специални кутии. Монтажът на лентата е лесен, Разпъването става на разнообразни конструкции, с помощта на специални крепежи. Добавянето на Блек бокс предпазва холограмното изображение от неблагоприятни условия в случай, че се използва на открито. Теренът, върху който ще се използва оборудването се разглежда индивидуално за да се вземат предвид параметрите на стаята, къде е разположена и степента на затъмнение.

  Монтажа на конструкцията може да стане на всякакъв вид сцена, декорацията на която може да се помести върху лентата за да могат хората да взаимодействат с картинката. В крайна сметка, холограмната реклама става интерактивна. В зрителя остава усещането че всички участници присъстват на едно и също място. Усещането е възможно при използване на лента Musion  и отлично качество на самата проекция.

  Положителни страни на холограмата

  Действията на хората и холограмата  могат да се режисират предварително. Благодарение на подобно въздействие може да се наблюдава дует между певец и анимиран холограмен персонаж. Необичайността на тези действия прави устройството уникално, а мястото, на което се използва – запомнящо се. Благодарение на програмата се увеличават потенциалните клиенти, а заедно с него и приходите на компанията. Зрителите остават с впечатление, че виждат триизмерно изображение, а всъщност то е двуизмерно. Рекламата струва по-малко от обичайното – необходима е една камера и едно проектиращо устройство, а картината и звукът са идеални, действията са зрелищни и запомнящи се.

  Има възможност да се поръча рекламно холограмно съдържание вече с предварително заснети материали. Също така, оборудването може да се наеме, особено ако не се налага непрекъснатото му използване. Независимо от това дали го купувате или наемате, необходимото съдържание се записва с оглед индивидуалните изисквания на поръчителя и условията на съвместна работа.