+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Холограмен куб

  Холограмен куб, наем в София

  За компании, които желаят да увеличат продажбите си чрез ефективна и оптимална като цена реклама,Холограмният куб ще бъде отлично решение. Традиционната реклама изисква съществен финансов ресурс и много често се оказва неефективна заради пренасищането на пазара с предложения и продукти.  В света на рекламата холокубът е иновация и чрез него Вашия продукт ще изпъкне пред тези на конкурентите.  Високото качество на изображението и контрастът ще представят всеки продукт по най-добрия начин. Можете лесно да го вземете на презентация, изложба и което и да е друго мероприятие, а удобството при използването му позволява да се работи с него без усилие. Кубът е носител на информация, с помощта на която могат да бъдат показвани 3D изображения и инсталации. Уникалността му е в това, че не се налага използване на специални очила. Това значително намалява разходите и позволява рекламното видео да бъде гледано от голям брой посетители едновременно.

  Тази иновативна разработка позволява да се презентират всякакви изображения. Това може да бъде представяне на лого на компания, демонстрация на нов продукт, като е възможно комбиниране на анимация и реален продукт едновременно. При такава презентация доверието на клиентите нараства, а с това се увеличават и продажбите.

  Холограмен куб в София

  Холограмния куб е компактно устройство с алуминиева конструкция. На предната и задната му страна са монтирани стъкла със специално покритие, благодарение на което няма “бели” петна. По този начин е почти невъзможно да бъдат намерени разлики между продукта и оригинала. Фонът обикновено е черен. По време на демонстрацията той става прозрачен, което създава ефект на плуващ във въздуха продукт. Това се запечатва в съзнанието на посетителите и увеличава престижа на компанията.

  Системата на проектиране позволява да бъдат демонстрирани 3D изображение на обекта в куба, което може да бъде наблюдавано от двете страни. За по-подробно представяне на продукта могат да бъдат използвани холограмна стена или пирамида.

  В куба могат да се добавят и звукови ефекти по време на демонстрацията. Ползването му е изключително лесно – необходимо е само да бъде захранен с електричество и да се постави флаш – памет. Запомнящото устройство също може да бъде в куба. Холографският куб ще изглежда добре на фона на всеки интериор, за позиционирането му може да бъде поръчана специална стойка.

  Холограмен куб, продажба в София

  Сферата на приложението му е широка. Благодарение на възможността да бъде изпълнен в различни големини, той може да бъде използван абсолютно навсякъде: изложения, презентации, акции, учебни заведения, магазини (витрини), салони, търговски центрове и много други. С помощта му могат да се рекламират различни устройства, дрехи, обувки, детски играчки, техника и т.н. Концертни зали, театри и клубове могат да го използват за да показват изпълнения на артисти и музиканти, при това зрителят ще се затрудни да ги различи от истинските. В музеите с помощта на куба могат да бъдат показвани липсващи експонати. Някои мероприятия могат да бъдат водени от виртуален водещ.

  Резултатът няма да закъснее: това устройство привлича към себе си всички погледи, гарантира дълготрайна следа в съзнанието на хората и разпознаваемост на рекламирания продукт. Разходите за закупуване на устройството бързо се покриват и дългосрочен план приходите растат – това е ненатрапчива, но в същото време ярка демонстрация, която се възприема от потенциалните клиенти много по-добре, отколкото традиционната реклама, която е омръзнала на всички.

  Специалистите от компания Моментум дигитално студио ще посъветват как е най-добре да бъде представен определен продукт, ще разработят индивидуално съдържание и при необходимост апликация. Това ще осигури резултатността на работата с холограмния куб. След като се въведат определени настройки, единственото необходимо е кубът да бъде включен. Останалото той ще направи сам. Също така, нашата компания осигурява техническа и информационна поддръжка, свързана с използване на устройството. Високото качество на холографския куб гарантира дългия срок на експлоатация.

  Холограмен куб, цена в София

  Като основни аргументи за ползата от закупуване на устройството могат да бъдат посочени:

  Ако искате Вашата компания да бъде лидер в областта си – необходимо Ви е интерактивното холограмно оборудване, което  Моментум дигитално студио предлага. То ще позволи да получите оригинална и ефективна реклама с минимални разходи.

   

  Холограмен куб HOLOCUBE
  Изображение Технически характеристики

  3d Холограмен куб 19”

  • Яркост 1000 кд/м2
  • Контраст 800:1
  • Ъгъл на виждане +80~-80° по хоризонтала и вертикала
  • Разделителна способност 1024х768
  • Порт USB
  • Вградена памет до 40 Гб
  • Формат на файловете MPEG-1, MPEG-2 , видеопоток 14 Мб/c
  • Вградени високоговорители 2,5 Вт
  • Работни температури 0-40°C
  • Консумация на енергия 74 Вт

  3d Холограмен куб 22”

  • Яркост 1000 кд/м2
  • Контраст 800:1
  • Ъгъл на виждане +80~-80° по хоризонтала и вертикала
  • Разделителна способност 1280х720
  • Порт USB
  • Вградена памет до 40 Гб
  • Формат на файловете MPEG-1, MPEG-2 , видеопоток 14 Мб/c
  • Вградени високоговорители 2,5 Вт
  • Работни температури 0-40°C
  • Консумация на енергия 85 Вт

  Стойка за холограмен куб

  Индивидуални размери. Материал на корпуса – МДФ боядисан или декориран с фолио 3M

  Създаване на видео-съдържание